FF Pauze wordt Team Talento!

 

Hartelijk bedankt voor uw interesse in FF Pauze. Helaas zal FF Pauze ophouden te bestaan. Maar gelukkig staat de opvolger al klaar: Team Talento!

 

Team Talento gaat verder waar FF Pauze ophoudt. Op die website vindt u honderden inspirerende video’s, verdeeld over tientallen workshops. Of het nu gaat om dansen, tekenen, taal of techniek; er zit altijd wel iets voor u bij. De activiteiten kunnen ingezet worden in de kleine pauze-momentjes, maar ook als complete invulling van uw creatieve lessen.

 

We nodigen u hartelijk uit om kennis te maken met Team Talento. Ga snel naar http://www.teamtalento.nl en vraag het gratis proefabonnement van een maand aan!

 

Team Talento

Algemene voorwaarden

 

Looptijd

Een abonnement op FF Pauze in de Klas is een jaarabonnement en loopt van 1 augustus tot 1 augustus van het daaropvolgend jaar. Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij u op tijd heeft opgezegd. Opzeggingen moeten plaats vinden voor 1 juli van enig jaar.

 

Gebruik site

De site mag door de gehele school en in iedere klas worden gebruikt naar behoefte.

 

Gebruik inlogcode

De inlogcode mag op 1 internet-adres gebruikt worden en is dus geldig voor de hele school. Het is niet toegestaan om de code buiten de school te gebruiken of te verspreiden. Controle vindt plaats door automatische controle van het IP-adres. Bij geconstateerd misbruik wordt de school onmiddellijk de toegang tot de site ontzegd, zonder restitutie van abonnementsgeld.

 

Kosten

Het abonnementsgeld bedraagt € 5,- per maand. U ontvangt binnen enkele dagen na de activatie van uw abonnement per e-mail een factuur voor het hele schooljaar. Elke verstreken maand wordt uiteraard in mindering gebracht. Als u uw abonnement bijvoorbeeld in november activeert, betaalt u € 45,- voor de rest van het schooljaar.